Pijnloze pijnbestrijding

Wat is APS therapie

APS staat voor Actie Potentiaal Simulatie. APS therapie is een revolutionaire therapie die met behulp van het APS apparaat het lichaam stimuleert bij herstel, regeneratie en energie bevordering.

Door middel van elektroden, die op strategische plaatsen op het lichaam worden aangebracht, wordt een signaal van het APS apparaat overgebracht op het lichaam. Dit APS signaal is pijnloos, comfortabel en geheel veilig voor het lichaam.

Omdat er diverse processen in het lichaam gestimuleerd worden en er afvalsstoffen versneld vrij komen is het is heel belangrijk om tijdens en na de behandeling met het APS apparaat veel water te drinken.

In een brief van de Inspectie voor de gezondheidszorg werd op 9 februari 1996 geschreven: “Het APS apparaat is volstrekt veilig en iedere particulier zonder medische achtergrond mag zichzelf en anderen ermee behandelen.”

De vervaardigers van de APS apparatuur claimen niet dat APS therapie “geneest”, wel dat APS therapie een therapie is die de kwaliteit van het leven aanmerkelijk verbetert. APS therapie is bedoeld om de klachten gerelateerd aan de diagnose van een arts te behandelen.
Geenszins wordt geclaimd dat APS de medische behandeling is voor een door een arts gediagnosticeerd ziektebeeld.
Aanwijzingen van een arts gaan altijd voor op een APS behandeling.